Skip to main content
BlogiKuntavaalit 2017Yleinen

Ehdolla kuntavaaleissa – toimivinta Kuopiota rakentamaan!

By 9.3.2017No Comments

Tänään on vahvistettu kuntavaalien ehdokasasettelu ja julkaistu myös vaalinumerot – minulle napsahti numero 148.

Olen siis ehdokkaana kuntavaaleissa. Se on minulle jo neljäs kerta, eli kokemusta Kuopion kuntapolitiikasta on kertynyt jo 12 vuoden ajalta. Pohdin pitkään ehdokkaaksi lähtemistä. Polttava halu vaikuttaa ja tehdä töitä yhteisten asioiden parissa motivoi edelleen, joten ehdokkaaksi lähteminen tuntui lopulta hyvältä ratkaisulta.

Yksi päätökseen vaikuttanut seikka on sote- ja maakuntauudistus, joka on Suomen historian suurimpia julkishallinnon reformeita. Näen uudistuksen isona mahdollisuutena luoda kunta uudestaan ja määritellä kunnan olemassa olon tarkoitus uudelleen. Haluan olla omalta osaltani vaikuttamassa tässä historiallisessa vaiheessa, jotta Kuopiosta tulee kaupunkilaisille läheisempi yhteisö sekä elinvoimainen ja viihtyisä, jokaiselle rakas kotikaupunki.

Olen saanut vuosien mittaan hienoja luottamustehtäviä niin Kuopion kaupunkiorganisaatiossa kuin myös maakuntatasolla ja valtakunnallisella tasolla puolueen toimielimissä. Olen niistä erittäin kiitollinen – tehtävät ovat avanneet monenlaisia näkökulmia yhteiskuntaan, luoneet verkostoja eri puolille kaupunkia ja Suomea sekä ennen kaikkea opettaneet ja kasvattaneet päätöksentekijänä. Pyrin hyödyntämään näitä seikkoja parhaani mukaan, mikäli vaalitulos suo minun jatkavan luottamustehtävissä. Kuopio on minulla todella rakas, joten vähempää en voisi antaa kuin parhaani.

Palaan vaaliteemoihini ja visiooni Kuopiosta pitkin kampanja-aikaa. Niistä siis enemmän hieman myöhemmin…

Päätöksentekijänä luottamus on ansaittava joka päivä arkisessa toiminnassa – äänestäjien luottamus mitataan kuitenkin vain vaaleissa. Nämäkin vaalit ovat siis itselleni mittapuu sille, kuinka olen onnistunut palvelemaan kuopiolaisia tehtävistäni käsin. Jos haluat kysyä jotain tai muuten vain jutella, ota reippaasti yhteyttä! Otan myös ilolla kaiken tuen ja avun vastaan vaalityössä – tervetuloa mukaan tekemään yhdessä mukavaa kampanjaa!

Aleksi Eskelinen

Leave a Reply