Skip to main content
BlogiYleinen

Kiitos Kuopion rehtoreille

By 24.2.2017No Comments

Vajaat pari päivää hurahti joka vuotiseen tapaan Pakkaspäivillä näissä talvisissa Tahkon maisemissa, minulle ehkä neljännen tai viidennen kerran. Pakkaspäivät ovat Kuopion perusopetus- ja lukiotoimen seminaari- ja koulutuspäivät joissa suurin osa osallistujista on koulujen ja lukioiden rehtoreita. Me kasvun ja oppimisen lautakunnan jäsenet ollaan saatu olla myös mukana.

Jälleen kerran oli erittäin tärkeitä aiheita; mm. koulutuspoliittinen ohjelma, ICT kouluilla, modernit oppimisympäristöt sekä koulutusta vuorovaikutustaidoista. Näiden lisäksi aivan yhtä tärkeää on yhdessäolo ja -tekeminen sekä mielenkiintoiset keskustelut, hauskanpitoa ja naurua unohtamatta!

On ollut aivan huippua tutustua näiden vuosien aikana kaupunkimme rehtoreihin niin Pakkaspäivillä kuin kouluvierailuillakin. Meillä on Kuopiossa osaavia, eteenpäin katsovia, innostavia, työstään, pedagogiikasta ja johtamisesta kiinnostuneita rehtoreita – siis sanalla sanoen huipputyyppejä! Teidän kanssa on ollut antoisaa ja ilo työskennellä yhdessä.

Kiitos teille kaikille työstänne kuopiolaisten hyväksi!

Aleksi Eskelinen

Leave a Reply